Продавам парцел Гурково

7000

Описание на имота

Имоти Цоневи продават парцел в регулация.

Детайли

  • ИД на имота:
    1142
  • Големина (кв.м):
    1019 m2
  • Цена в евро:
    7000

Google Nearby Places

Напиши първи коментар за “Продавам парцел Гурково”

Рейтинг