Описание на имота

Детайли

  • ИД на имота:
    1143
  • Големина (кв.м):
    1019 m2
  • Цена в евро:
    7000
  • Статус:

Google Nearby Places

Напиши първи коментар за “Продавам парцел”

Рейтинг